Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'Kalium_Theme_License' does not have a method 'is_theme_registered' in /www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/acf-utility-functions.php on line 115 Fuchsbouwrecruitment - Rogervisuals

Fuchsbouwrecruitment

Fuchs bouwrecruitment

Fuchsbouw Recruitment is een jong, snelgroeiende organisatie die vooral actief is binnen de bouwsector in de Randstad. Opgericht door mensen die al jaren actief zijn in de bouwsector en precies weten wat er speelt in de bouwsector.

Ik kreeg een verzoek van een vriend om voor een kennis van hem een website te maken. Ze hadden nog geen website, dus ik kon niet echt iets gebruiken van een oude website. Oranje was de hoofdkleur die ik moest gebruiken en ze stuurden me alle tekst die ik moest gebruiken. Daarnaast kon ik mijn creativiteit gewoon gebruiken voor het ontwerp.

Ik heb WordPress voor deze website gebruikt, dus als de klant iets wilt veranderen, kunnen ze dat gemakkelijk zelf doen.

DEZE WEBSITE IS INMIDDELS OFFLINE GEHAALD, OMDAT DE KLANT HEM NIET MEER NODIG HAD. HIERONDER KUNT U SCREENSHOTS ZIEN HOE DE WEBSITE ER PRECIES UITZAG